Easy Image Crop WordPress plugin

Easy Image Crop også benævnt (EIC) og på dansk betyder det nem skalering af billeder og forkortelsen er (EIC). Der er tale om et plugin til WordPress som vi udviklede tilbage i 2011.

Der er tale om et super intuitiv interface WYSIWYG (What You See Is What You Get), Når du bruger vores plugin kan du hurtigt og nemt beskære dine billeder så de passer helt perfekt. Det er super brugervenligt da du kan beskære dine billeder direkte i frontend i stedet for backend og på godt dansk betyder det at du kan se resultatet af dit arbejde med billederne med det samme.

Installationen af vores plugin er meget simpel
Alt du skas gøre er at download vores plugin, installere og aktivere det. Der er ingen behov for kode kode eller andre former for tilpasninger.

Når Easy Image Crop er installeret logger du bare ind i WordPress som bruger, hvor du selvfølgelig skal have tilladelse til at rette “edit_posts” og hermed gennemse din hjemmeside.

Selve pluginet tilføjer et lille ikon til hvert enkelt billede som så kan beskæres gennem grænsefladen. Det gode er at nu kan ethvert billede der er uploadet til en given mappe beskæres.

Klik på det lille ikon og du vil se en overlapning over det oprindelige billede og en ramme hvor du kan skalere billedet vil vise sig. Træk billedet rundt for at placere det korrekt, og træk det nederste højre hjørne af boksen for at ændre størrelsen på selve billedet. Når du er tilfreds, skal du klikke på ikonet og så er du er færdig!

Dette plugin er udviklet af http://www.whiteboxstudio.dk/
Du kan finde mere information af plugin her

 

 

Comments are closed.